søndag den 29. december 2013

Med fly og helikopter ind i grand Canyon og med rullestol og golfvogn ud

Meget tidligt op Idag 05.45 og ned og købe croissanter, kaffe og juice, på bussen og ud til boulder airport hvor et propelfly ventede på os.
Her fik vi en flot tur ud over Lake mead, hoover Dam, og majestætiske grand Canyon. Flyveren landede i grand Canyon airport, og her stod helikopteren og ventede på os. Kæmpe oplevelse at svinge ud over kanten og så nedad i dalen, sug i maven og fantastisk udsigt.
10 min gik alt for hurtigt og så landede vi i bunden. Her stod hualapai indianerne klar og førte os ned til Colorado river. Her sejlede vi med ponton båd op og ned af floden, og nød udsigten og knipsede billeder.
Herefter lidt tid til at nyde stilheden i bunden. Så kom helikopteren igen og fløj os til toppen 
Så blev vi kørt til guano point, den bedste udsigt post, hvor indianerne serverede frokost for os. Spise og nyde udsigten, så ud og gå en tur. Her faldt Emil desværre ned fra en klippe og landede uheldigt og slog knæet. Vi fik ham bakset op i bussen og tilbage til grand Canyon lufthavn. Her blev Emil sat i kørestol, og en læge blev fløjet ind med helikopter, for at se til ham, dette på trods af at vi sagde at det ikke var nødvendigt. Men det ville de ikke høre tale om lægen var på vej og det var gratis. Fin service ( måske for at undgå evt. Erstatningssag?)
Lægen fik kigget på knæet, alt ok bare et grimt slag, på med forbinding og is, herefter blev vi kørt med golfvogn til flyveren, og sådan set gik det bedre med Emil da han kom i tanke om at han nu kunne sige at han er faldet ned af grand Canyon :-)
Tilbage til vegas og checke ind på nyt hotel, denne gang the venetian
Det var næsten for overvældende med alle de indtryk vi har fået, dette er luksus med smukt på. Vi har en 4 værelse suite på 30 etage med udsigt til the strip. Alt er  topklasse. Vi har gået rundt på hotellet 2 gange nu og farede vild begge gange. Alt er bygget op som Venedig med store torv. Og butiks gader, og der sejler gondoler rundt i de indendørs kanaler. 
Vi ses for nu skal vi i poolen











Ingen kommentarer:

Send en kommentar