lørdag den 14. januar 2012

14 januar første bid af the Big Apple

Dag 1 i New York. Startede dagen med typisk amerikansk morgenmad, cerials i alle farver og masser af sukker, vafler, sirup, peanut butter, bacon, scrambled eggs og kønsløst brød, men vi blev mætte og ungerne elskede det.
Toget ind til Manhattan, stod af ved penn station. Vi hentede vores bus billetter til graylines jump on jump of busses på broadway. Så var vi midt på times square, waugh, det var stort og fedt.
Besøg i m&m store, derefter toys r us som har deres eget pariserhjul inden dørs som vi prøvede og en kæmpe bevægelig t-rex. Rimelig cool :-)
så var det kaffe og hot chokolate tid med donuts.
Med bussen af sted og se byen. Vi tog downtown ruten og vi havde en fantastisk guide, virkelig frisk og med masser af gode historier om new York. Han akkompagnerede hans fortællinger med at spille melodier der passede på hans mundharpe. Han var 75 men lignede en på 45. Forbi
Broadway, macys, madison square garden, flat iron Buliding, union square, soho, forbi Ground zero, og stoppede så ved battery park, her fandt Mikkel hans største oplevelse for idag, idet et næsten tamt egern spiste af hans hånd. Herefter havde vi lidt af en prøvelse med de udleverede billetter ( og Thomas temperament) til færgen ud til statue of liberty ( ret lille når man ser hende tæt på) vi var så tæt på at vi kunne kigge op under kjolen.
Videre på downtown ruten og forbi: esst village, United Nations kontorer, Wall street, rockefeller centeret og the walldorf = astoria hvor Hillary Clintopn var indkvarteret. Sidste stop var times square, hvor mørket havde sænket sig og neon lysene og kæmpe skærmene nu virkelig kom til sin ret. Det så sgu fedt ud.
Taxa hjem og mad på værelset fra www.ihop.com ( kan ikke anbefales)
Nu hopper vi i laderen så vi er klar til resten af æblet i morgen

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar