søndag den 22. januar 2012

20 Januar Universal studios & Islands of adventure

Endu en dejlig solskinsdag 28 grader og sol hele dagen
Afsted til universal studies med rygsækken fuld af Lisa's frisksmurte sandwich og kolde vand
På slaget ni står vi i universal studios, og der er næsten ingen mennesker fedt....
Første tur er 4d med shrek meget fedt lavet med damp ild og vand
alle attraktioner har max 5 min. Kø og vi griner lidt af dem der har brugt penge på et fastpass de får ikke valuta for pengene.
De fedeste ting var the simpson ride, men in Black, og the blues brothers show....sidst nævnte var mest for farmand der nød det gennemførte showde sang kanon og udklædningen var til et 13 tal.
Emil prøvede også at klatre og rapelle i en kulisse der forestillede en baggyde i new York. Instruktøren var griner han var totalt som Jim carrey han vidste det bare ikke.
Afsted til børneafdelingen, det var sgu også gennemført med et helt Peter pedal land med masser af vand og masser af skumbolde som man kunne lege krig med.
Videre til tvister, en tur hvor man står midt i en orkan med masser af eksplosioner, flyvende køer og væltede lastbiler. Drengene var meget skræmte... Ups
Klokken 14.00 havde vi prøvet alt i universal studios, så var det videre til Islands of adventure som vi også havde købt billet til.
Island of afventures var en fed fed park, vi prøvede de store attraktioner uden meget kø, længste kø var til Harry Potter det tog 30 min, men det var ventetiden værd, fedeste tur jeg har oplevet med ild, røg vand og damp der blev sprøjtet imod os, hvis 5d eksisterer så var det på denne tur. Også en hel park med et Harry Potter univers, det var sgu flot og gennemført og Harry Potter nørderne hang ud der hele dagen
Ellers må jeg også fremhæve spiderman turen den var også fed. Kan ikke anbefale skipper skræk turen, den lignede en stille tur som Fårup fossen men hold kæft det gik stærk of vi blev ikke bare våde men drivvåde, heldigvis var det sidste tur inden lukketid så vi gik til bilen og skruede på for varmen ( stakkels lejebil)
Aftensmaden blev på dennys, billigt of godt ( især hot fudge brownie med is.... Nam mam )
Endnu en fed dag og vi er alle mættet af indtryk og sover så snart vi rammer puden.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar