mandag den 23. januar 2012

21 Januar Road Triiiiiiiiiiiiip...... Yehaa!!

Drengene skulle lige lære hvad en us roadtrip var, og hvorfor far syntes at det var så fantatisk at vi skulle det, men så blev der også skreget roadtrriiiiiiip mange gange i bilen, hørt høj musik og drukket masser af sodavand og spist junkfood.
Cruiser ned mod Fort Lauderdale i vores Chevy.... Så bliver det ikke bedre
I fort Lauderdale kører vi ned til havnen og tager med vand taxa ved Harbor drive lige ved bahia mar hotellet
http://www.watertaxi.com/watertaxi/fort-lauderdale/ ( tak hr. Wahlgren for tippet)
En fed tur rundt på de udgravede kanaler og kaptajnen fortalte om de riges boliger som vi sejlede forbi og de kæmpe store luksus yachts som lå for anker. Især Steven Spielbergs private yacht gjorde stort indtryk, azurblå og møgstor med eget logo på alle sider
Ellers så vi mange berømtheders huse
Vi steg af ved en berømt fiske restaurant www.15streetfisheries.com/ hvor vi fik virkelig lækker fisk og en smagsprøve på alligator, der var bassiner med blue marlin på 80 cm der svømmede rundt i gulvet og ungerne fodrede dem med fiske affald, rundt omkring gik pelikanerne rundt, stor oplevelse.
Efter en god sejltur var der tid til en hurtig dukkert på palm Beach fort lauder dale.
Videre til Miami, trafikken var intens på en lørdag eftermiddag og alle seks!!! Spor var fyldt med biler, det er mørkt da vi når Miami og deres skyline ser virkelig imponerende ud, vi kører mod South Beach ocean drive for at opleve stemningen lørdag aften, det er virkelig flot, midt i art deco distriktet med neon farvede bygninger og hver restaurant har sin egen dj eller band der står og spiller ude på fortovet. Dette er de riges og bøssernes paradeplads.
Vi kører til hotel Country inn i Miami og lader indtrykkene synke ind. Aftensmaden er på et noget skummelt sted hvor der var All you Can eat and drink jeg betalte 23 dollars for hele familien ( billigt men ikke godt)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar