tirsdag den 17. januar 2012

16 januar Sunny Florida here we come

Afsted meget tidligt mod lufthavnen, heldigvis havde hotellet en shuttle der kørte os direkte til terminalen.
Efter Security var det tid til morgenmad. I lufthavnen var der en ægte amerikansk diner med crom og læder interiør. Drengene fik scrambled eggs, pancakes og juice, Thomas fik shortstack blueberry pancakes med sort kaffe og Lisa fik omelet. Klasse morgenmad.
2 1/2 time senere touch Down i Orlando. Hen og hente den lejede bil. Det blev til en Chevy Impala kæmpe bil med træinteriør, den skal nok få is godt og sikkert rundt.
Afsted til vores lejede town house i Davenport lidt sydvest for Orlando ( 40 min. ) fra lufthavnen. Her ventede eb lækker overraskelse idet vi var blevet opgraderet til et 3 værelses townhouse istedet for2 værelser. Kæmpehus med 3 værelser 3 badeværelser, kæmpe stue med 42" alter kæmpe køkken med store amerikanske hvidevarer, der er masser af plads til at ungerne kan slå sig løs. Selve resortet er også fedt kæmpe poolområde med vandrustjsebaner, lazy river og hottub, gameroom og en fantastisk bar hvor der altid er 2 øl for en øl's pris :-)
eneste minus er at det eneste sted der er internet er i baren, og her er jeg jo nødt til at købe en øl ( og det vil jo sige 2 ) for at være, men hvad jeg må jo ofre mig til de trofaste læsere ;-)
Resten af dagen var badning, supermarked og afslapning.
www.regalpalms.com

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar