søndag den 15. januar 2012

15 januar bidende koldt men fantastisk udsigt

Dag 2 i new York og vi vågnede friske og forventningsfulde. Solen skinnede fra en skyfri himmel men føj hvor var der koldt, og vinden lagde ekstra chill faktor til.
Første stop i dag var Empire State Buliding. Vi tog elevatoren til etage 80 det gav propper i ørene at køre op. Udsigten var fabolous fra toppen, og vi kunne se hele byen badet i solskin... Fed udsigt.
Kaffe og varm kakao på starbucks og så videre til grand central terminal. Virkelig flot bygning med mange detaljer og restauranter, desværre var oister bar lukket, den ville vi gerne have set. Der lå også en Apple store på stationen, gad vide hvad det koster i husleje?
Videre til 5'th avenue build a bear butikken. Mikkel valgte en gammel smølf og Emil en Alvin, og så masser af tilbehør, så var der da ro i 5 minutter ;-)
Så gik turen videre op ad 5'th avenue næste stop FAO Schwarz, den store legetøjsbutik der var med i BIG filmen med Tom Hanks hvor han spillede på det store gulv klaver, det fik vi også prøvet, og så to proffer der virkelig kunne spille på det. Ellers var der proppet med legetøj og superhelte og Idag var der besøg af spiderman og captain America. Drengene købte Harry Potter briller og mider og kakkerlakker.
Så fik far lov at komme i den store Apple store på 5' th avenue, fed butik og halv pris i forhold til Danmark.
Forbi central park og en kort tur med sight seeing bussen. Så var den dag brugt op. Hjem på hotellet og bestille take out og pakke til i morgen hvor turen går til Orlando. Bliver fedt med noget varme, New York har været en kæmpe oplevelse, men det var meget koldt.
Shubidua synger "når du har været i United steaks i en time, så begynder tegne drengen at blive gravid, og bliver du der 2, så render du ind i en stime"
De er fulde af løgn, New York koster bare kassen, og alle har lappen fremme efter drikke penge, så smil og host op med dollarne :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar