lørdag den 16. februar 2013

2013, 16 februar, på elefantryg til gourmetmiddag

Denne morgen havde drengene set frem til, det var nemlig dagen hvor de skulle ride på elefanter. Efter morgenmad og morgensvømning, tog vi med bussen til hua hin Wine yard. Da vi nåede opad de snørklede veje til vinfarmen, blev vi meget overrasket over den flotte vingård. Alt var velplejet og trimmet. En tjener stod klar til os, og viste os ind i loungen der havde udsigt over farmen, hvor vinrankerne stod på de flotte bjerg skråninger. Her blev servet vindrue saft hældt over knust is, en lækker tørstslukker. Så blev vi vist ned til 4-hjuls trækkeren der kørte os de 200 meter ned til elefant farmen ( vi skulle jo nødig anstrenge os) så kom 2 store flotte elefanter os i møde, op ad en platform, og vi blev installeret på elefant ryggen. Fed oplevelse og det gyngede der ud af, og ned gennem vinrankerne. Drengene fik lov at sidde oppe ved mahutten ( elefant passeren ) og til sidst var det dem der styrede elefanten. Min mor nåede kun lige at sige at det her vil jeg ikke, men der var det allerede for sent, elefanten var på vej ned ad Bakken, så hun måtte bare holde fast, og jeg tror også at hun var glad for at hun prøvede det. Efter en fin turgennem vinMarkerne fik drengene lov til at fodre elefanterne med ananas. En kæmpe oplevelse for alle. Nu blev vi vist op i den fine restaurant, hvor vi blev trakteret med en 3 retters gourmet menu, og en vinmenu fra vinfarmen. Det var virkelig lækkert, og man kunne tydeligt mærke at det var en kok fra en Michelin restaurant. Besøget blev afsluttet med at vi alle fik et net med lækkerier fra vingården. Topklasse vin gård, og man kunne godt se at ejeren havde penge nok ( ejeren er den thailandske familie der ejer red Bull )
Så var det hjemover, dog fik vi lige aftalt med chaufføren, at vi lige lavede et stop på det flydende marked. Lidt sprog forbistringer, blev det dog til, for vi endte på et marked der solgte lyserøde og grønne æg, fisk på pinde og andre lækkerier.....not. Misforståelsen blev dog udbedret og vi endte på det flydende marked, noget turistpræget, men en fin oplevelse for børnene, som fik en sejltur, og fodrede gedekid med sutteflasker.
Hjem igen, afkøling i pølen, en kold øl, et bad og så til barbeque aften på resortet som havde arrangeret en hyggelig aften med grill, musik og levende musik.















Ingen kommentarer:

Send en kommentar