mandag den 18. februar 2013

2013, 17 februar, med diesel hakkeren på sightseeing og natmarked

Idag havde vi hyret en lokal taxa chauffør for hele dagen, jeg så med det samme at det ville blive en udfordring, da han hverken kunne gøre sig forståelig på thai, engelsk, tegnsprog, fagter, og læse et kort kunne han heller ikke. Vi endte dog i første omgang på den strand vi havde aftalt. Dolphin Bay hedder stranden. Lækker strand, hvor ungerne badede og de voksne slappede af under palmerne. På stranden havde de lokale lavet boder med thaimassage, og restauranter. Lisa fik lavet sine negle igen for 20 kr. Fik hun lakeret blomster på. Emil fik gratis massage, og Mikkel sad 2 timer i vandkanten og fangede fisk og samlede skaller. Far og farfar fik en kølig.
Så var det frokost tid. I en lille bambushytte tryllede de et fantastisk måltid frem. 120 kr. For 6 personer inkl. Drikkevarer, nogle fik endda 2 retter.
Så kørte vi en lille tur rundt i lokalområdet. Vi bor midt i Sam Roi Yod, som er en nationalpark, navnet betyder de 300 bjergtoppe. 98 km2 national park som har noget af Thailands smukkeste natur, og landets største fersk vands marsk.
Hjem i poolen en times tid.
Så var det ind mod hua hin, vi skal til natmarked og have styret shoppe genet. Her fik vi nærmest kuldioxid forgiftning. Bilen som vi sad i var virkelig en diesel hakker og udstødningen gik lige op i laddet hvor vi sad. Se billede af min mor herunder :-)
Første stop i hua hin var en skrædder. Lisa skulle have taget mål til hendes fødselsdagsgave, en fin skrædder syet kjole. Alle drengene fik taget mål til skjorter, Og Thomas til habit.
Næste stop det store natmarked. Her kunne man få alt hvad man kunne drømme om og til drømme priser. Særligt imponerende var alle restauranterne med store hummere, krebs og fisk på grillen.
Vi valgte dog at indtage aftensmaden på en restaurant lidt væk fra larmen hos Heidi fra Schweiz som serverede weisbeer og wiener schnitzel.
Så var vi brugt op, og tog diesel hakkeren hjem i seng







Ingen kommentarer:

Send en kommentar