mandag den 25. februar 2013

2013, 20 februar, På elefant safari

Idag står der safari park på programmet. Efter en skøn morgen mad og et par timer i poolen tager vi en taxa ind til hua hin adventure & safari park. Efter at have handlet lidt om prisen, og en god nordjyde rabat har vi købt billetter til alle shows. Første show er slange og krokodille show. Vi ser en mand der kysser kobraer, slåsser med en Python og viser græsslangens hurtighed. Han viser gift tænderne og lader giften sive ud på en tallerken, som han derefter slikker på. Så er det krokodillernes tur. De bliver brutalt vækket og hevet op af vandet. Herefter stikker manden sit hovede ind i krokodille gabet, og en hånd ind i maven på krokodillen. Ret makabert og ikke særligt underholdende.
Næste show elefant showet. De 6 elefanter, danser, spiller, bowling, maler billede og spiller fodbold og basketball.
Nu er det tid til dagens højde punkt, 1 times safari på elefant ryg. Vi kommer igennem flot natur, og særligt spændende bliver det da vi går igennem søer og vandløb, og en lokal landsby. Drengene fik også lov til at styre elefanterne selv.
I parken var der også en sød lille baby elefant som man kunne klappe og en fræk abe der stjal mikkels kasket.
Parken her syntes jeg ikke kan anbefales, hellere en tur på vingården og ride på elefanter, elller måske næste gang vil vi udnytte et tip vi fik, at man kan besøge et elefant hospital hvor man plejer og fodrer elefanterne. Parken virkede nedslidt og personalet umotiveret, har også en ide om at dyrene virkede dopede.
Nu var det ind til burgerking i hua hin og få stillet vores sult efter mad fra vesten. Resten af dagen stod på hygge i huahin og natmarked.













Ingen kommentarer:

Send en kommentar